Kardemir Karabükspor'dan destek turu

Kardemir Karabükspor'dan destek turu
Kardemir Karabükspor'da yönetim, teknik heyet ve futbolcular, kentin sokaklarında çiçek dağıtarak, vatandaşlardan maçlarda destek istedi

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcuları, kent merkezinde gezerek, vatandaşların maçlarda kendilerini desteklemesi için çağrıda bulundu.

Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi üzerinde toplanan kırmızı-mavili kafile ve bir grup taraftar, cadde üzerinde bulunan esnafa ve vatandaşlara çiçek vererek maçlarda takıma destek istedi.

Teknik direktör Yücel İldiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, halkla bütünleşmek adına kentte gezinti yaptıklarını söyledi.

Futbolun sosyal artılarının olduğuna değinen İldiz, "Halkımızın desteğini almak için bunları yapıyoruz. Umarım sezon sonunda başarıyı hep birlikte yakalarız." diye konuştu.

Takım kaptanı Muhammet Reis ise ekip olarak sosyal sorumluluklara önem verdiklerini, bugün buna bağlı olarak halkla beraber olduklarını aktardı. Futbolcu, kent ve basın bir olduktan sonra başarılmayacak bir şeyin olmadığına değinen Muhammet Reis, "Şu anda güzel bir gidişatımız var. Bunu son maçlara yansıtıp Allah'ın izniyle 15 Mayıs'ta burada bütün Karabük olarak şampiyonluğumuzu kutlarız." ifadelerini kullandı.

Kemal Güneş Caddesi sonuna kadar yürüyen futbolcular ve teknik direktör İldiz'i karşılarında gören bazı vatandaşlar imza aldı ve birlikte fotoğraf çektirdi.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.