Karne ve Yaza Merhaba Şenliği yoğun katılımla başladı

Karne ve Yaza Merhaba Şenliği yoğun katılımla başladı
Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen ve 4 gün sürecek olan Karne ve Yaza Merhaba Şenliği vatandaşların yoğun katılımıyla başladı.

‘ÇOCUKLARIMIZ DOYASIYA EĞLENECEK’

Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen ve 4 gün sürecek olan Karne ve Yaza Merhaba Şenliği vatandaşların yoğun katılımıyla başladı. Konya Tropikal Kelebek Bahçesi’nde gerçekleştirilen programa MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Muhtarlar Dernek Başkanı Celal Duran, Selçuklu Belediyesi Meclis Üyeleri ile çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. Selçuklu Belediyesi olarak hafta içerisinde yaptıkları çalışmaları anlatarak sözlerine başlayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklumuzda dolu dolu bir eğitim öğretim yılı dönemini geride bıraktık ve eğitim öğretim sonunda da dolu dolu günler yaşıyoruz. İnşallah 4 gün boyunca çocuklarımız, gençlerimiz Kelebekler Parkı’nda doyasıya eğlenecekler. Burada animasyonlarla, konserlerle, gösterilerle, yarışmalarla ve atölye faaliyetleriyle gün boyunca bir arada olacaklar. Velilerimizi ve çocuklarımızı Kelebekler Parkı’mıza davet ediyoruz. Bu havanında güzel olduğu, sıcak olduğu günlerde Kelebekler Parkı’nda bu faaliyetlerle hem eğlenceli güzel vakitler geçirecekler hem de farklı hediyeleri kazanma imkanları olacak” dedi.

dsc-0131.jpg

‘KARNE ŞENLİĞİ- SELÇUKLU’YA YAKIŞTI’

Karne Şenliği’nin Selçuklu’ya yakışan bir program olduğunu söyleyen MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan ise, “Selçuklu Belediyemizin düzenlemiş olduğu Karne Şenliği altında 4 gün sürecek olan programın gerçekten belediye başkanımızın gençlerimize, öğrencilerimize ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza göstermiş olduğu değeri gösteriyor. Ben huzurlarınızda Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı’ya teşekkür ediyorum. Gerçekten Selçuklumuza yakışan bir program olmuş” ifadelerini kullandı.

dsc-0134.jpg

‘ÇOK GÜZEL ETKİNLİKLER OLUYOR’

‘Bu renkli günleri, bu kalabalığı özlemişiz’ diyerek sözlerine başlayan AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, “Geride bıraktığımız 2 sene pandemiden dolayı her birimiz evlerde hapsolduk. Öğrenciler okullarına gidemedi. Hepimiz için zorlu bir süreci geride bıraktık. Ama hamdolsun ki bu sene okullarımıza öğrencilerimiz gitti. Bizler normal hayata geri döndük ve güzel bir şekilde eğitim öğretim dönemimizi sonlandırdık ve yaz tatiline girdik. Aslında bu günler, bu organizasyonlar yazın habercisi. Selçuklu’da, Konya’da çok güzel etkinlikler oluyor. Tiyatro gösterileri, eğitim programları, festivaller. Bunların hepsi çok kıymetli. Çünkü özellikle gençlerimizin ve çocuklarımızın sanal dünyanın bilinmeyen mecralarında vakit geçirmesi yerine böylesine iç içe oldukları ortamlarda güzel etkinliklerde bulunmalarının ben anlamlı olduğunu düşünüyorum” dedi.

dsc-0136.jpg

‘BELEDİYEMİZ OKULLARIMIZIN YANINDA’

Eğitim-öğretim olarak yoğun bir yılı geride bıraktıklarını dile getiren Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, ise şu şekilde konuştu: “Korona salgının gölgesinde endişelerle başlayan eğitim öğretim yılımız hamdolsun öğretmenlerimizin özverili çalışmasıyla, gayretiyle öğrencilerimizin dikkatiyle kazasız belasız tamamlandı. Yoğun bir yılı geride bırakmış bulunuyoruz. Gerçekten dolu dolu geçen bir yıl oldu. Çeşitli etkinliklerle akademik eğitimin yanında sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerle, projelerle dolu bir yıl geride kaldı. Öğrencilerimiz yoruldular. Böyle bir şenlik hak edilmişti. Başkanımız da sağ olsun teveccüh ettiler ve yoğun mesaiyi böylesine anlamlı etkinliklerle taçlandırmış oldular. Ben belediye başkanımıza eğitime verdikleri desteklerden dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Gerçekten belediyemiz her zaman Milli Eğitim’in yanında, okullarımızın yanında. Bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Projelerimize destek oluyorlar. Çeşitli imkanlar sunuyorlar. Geleceğin sağlam nesilleri yetişmesi anlamında sağlam çalışmalar sergileniyor. (Mehmet Günnar)

dsc-0137.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.