Kartal 1 puanda kaldı

Kartal 1 puanda kaldı
Spor Toto Süper Lig’de 9 hafta geride kalırken, Torku Konyaspor 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgiden oluşan bir performans sergiledi.

Spor Toto Süper Lig’de 9 hafta geride kalırken, Torku Konyaspor 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgiden oluşan bir performans sergiledi. Hayal kırıklığı yaşatan temsilcimiz maç başı ortalama 1 puan ile mücadele etti. Ligin en fazla yenilgi alan 4. takımı konumundaki Torku Konyaspor, Sivasspor ile birlikte 8 golle en az gol atan ekip unvanını da aldı. Kadrosunda önemli isimler olmasına rağmen gerek sakatlık gerekse de formsuzluk gibi nedenlerle gol yollarında yeterince etkin olamayan temsilcimiz, bir maçta en fazla 2 gol kaydedebilirken, üç maçta ise rakip fileler havalandırılamadı.

İLK KEZ 3 GOLLÜ YENİLGİ

Ligin 9. haftasında deplasmanda Trabzonspor’a 3-2 mağlup olan Torku Konyaspor bu sezon ilk kez 3 gollü bir yenilgi aldı. Daha önce deplasmanda oynadığı Eskişehirspor ve Fenerbahçe maçlarını 2-1, Kasımpaşa maçını ise 2-0 kaybeden yeşil-beyazlılar, Trabzon’da ilk kez filelerinden üç top birden çıkarttı. (Mustafa Erdoğdu)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.