KARTAL POTADA HEDEFİ BULDU “42” PUAN

KARTAL POTADA HEDEFİ  BULDU “42” PUAN
Torku Konyaspor Basketbolda hedefe ulaşabilmenin mutluluğu yaşanıyor. Başantrenör Aziz Bekir, Antep maçı sonrası sezon boyunca iyi işler yaptıklarını söylerken, yeni sezonun her iki takımada hayırlı olmasını diledi

Seda Erciş'in Haberi

TBL’nin 2014-2015 sezonunu mağlubiyetle noktalayan temsilcimiz Torku Konyaspor Basket, ligi de on iki galibiyetle ve 42 puanda bitirdi. Haftalar öncesinden kümede kalmayı garantileyen Dev Kartallar, bu sezon yaşadığı olumsuzluklara rağmen büyük bir iş başardı. Ligin son maçında Antep deplasmanında Royal Halı Gaziantep ile karşılaşan ve bu mücadeleyi kaybeden yeşil-beyazlılar, buruk bir maç ile koca sezonu da geride bırakmış oldu. Galibiyetle ligi tamamlamayı hedefleyen temsilcimiz bunu başaramasa da sezon içerisinde aldığı iyi sonuçlar ile herkes tarafından büyük alkış aldı.

AZİZ BEKİR; “SENEYE HAYIRLI OLSUN”

Royal Halı Gaziantep maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Torku Konyaspor’un başarılı Baş antrenörü Aziz Bekir, herkesin maçı kazanmak istediğini söyledi. Maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu dile getiren Bekir, “Maçın psikolojisi biraz farklıydı. Bu psikolojinin içinden pek çıkamadık. Özellikle ilk devre.

Ayrıca Royal Halı Gaziantep dış şutlarla müthiş bir yüzde ile oynadı ve ilk devre iyi oynadı. Bu farkı yaptıktan sonra ikinci devre bunu korudular. Biz tabii maçı ilk devrede kaybettik. Onlar gerçekten iyi bir takım, iyi oyuncuları var. Bugün bize çok ağır bastılar. Onları tebrik etmek lazım. Bütün eksikliklerimize rağmen bence bizim de tebrik edilmemiz lazım. Elhamdülillah iyi işler yaptık. Onlara da bize de seneye hayırlı olsun” dedi.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.