Katar’la Anlaşmaya Eleştiri

Katar’la Anlaşmaya Eleştiri
İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, Katar'a Varlık Fonu'nun yüzde 10'unun devri ve sağlanan diğer ayrıcalıkların ekonomik anlamda artık denizin bittiğini ve geminin karaya oturduğunu gösterdiğini belirtti.

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, Katar'a Varlık Fonu'nun yüzde 10'unun devri ve sağlanan diğer ayrıcalıkların ekonomik anlamda artık denizin bittiğini ve geminin karaya oturduğunu gösterdiğini belirtti. Tozoğlu yaptığı açıklamada, "Milletimize acı reçete sunanlar şunu bilmeli ki milli bağımsızlığın temeli ekonomik bağımsızlıktır. Ülkemizin en kıymetli ve stratejik kuruluşlarının olduğu Varlık Fonu'nun bir kısmının Katarlılara devredilmesi ve devir ile ilgili olarak ortada duran bilinmezlikler bu bağımsızlığa gölge düşürmektedir. Kanal İstanbul isimli projenin temelinde de Katarlılara verilen sözler ve taahhütlerin olduğu anlaşılmaktadır. Güzel ülkemize yazık oluyor. Türkiye köklü bir geçmişe sahiptir, Katar'dan medet ummak bünyemize ağır geliyor. Ülkemizin kaynakları heba edildikten sonra Katarlılardan gelecek sıcak paraya muhtaç olmak son derece üzücüdür" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.