Kaybolan Helikopterin Enkazına Ulaşıldı

Kaybolan Helikopterin Enkazına Ulaşıldı
Kocaeli'de Cengiz Topel Havaalanı'ndan kalktıktan sonra Balaban mevkiinde irtibatı kesilen helikopterin enkazına Kartepe'nin kuzey kesiminde ulaşıldı.

Kocaeli'de Cengiz Topel Havaalanı'ndan kalktıktan sonra Balaban mevkiinde irtibatı kesilen helikopterin, Kartepe'de Green Park Otel'in arka kuzey kısmındaki Karaardıçlı bölgesinde enkazına ulaşıldı. Şu anda Suadiye Jandarma Komutanlığı kriz masasındaki tüm arama kurtarma ekipleri, enkaz bölgesine gidiyor.

RADARDAN KAYBOLMUŞTU

İzmit Cengiz Topel Havaalanı'ndan Konya'ya gitmek üzere havalanan askeri helikopter, bir süre sonra radardan kaybolmuştu. Arama- kurtarma çalışmaları rota üzerindeki İzmit'in Kartepe ve Afyonkarihasar'ın İhsaniye ilçeleri sınırları içindeki dağlık kesimlerde yoğunlaşmıştı.

İLK SİNYAL ÖRNEKKÖY YAKINLARINDAN ALINMIŞTI

Helikopterin kaybolmasının ardından Kartepe ilçesine bağlı Örnekköy yakınlarından hem helikopterden hem de pilota ait cep telefonundan sinyal alındığı belirtilmişti. Örnekköy bölgesinde devam eden çalışmalar sırasında alınan bir ihbar üzerine ise ekiplerin bir bölümü kayak merkezi ve otellerin bir bölümünün arka kısmı olan Selimiye Yoğurtköy mevkiine kaydırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.