Kızının dini nikahlı eşini öldürdü

Kızının dini nikahlı eşini öldürdü
Konya'da kayınpeder kızının dini nikahlı eşini öldürdü.

Konya'nın Meram ilçesinde bir kişi, kızının dini nikahlı eşini sopayla vurarak öldürdü. Olay, Meram ilçesi Alakova Mahallesi 15523. Sokak üzerinde bulunan 2 katlı bir evde meydana geldi. İddiaya göre, 27 yaşındaki Selahattin Güngör, eşiyle kavga etti. Kavgadan haberdar olan kayınpeder Veysel A. damadı Selahattin Güngör'ün bulunduğu eve gelerek kızı ve 2 torununu evden uzaklaştırdı. Daha sonra ikili arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Veysel A., yanında bulunan sopayla damadını darp ettikten sonra 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi.

1-1.jpg

GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde Selahattin Güngör'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Cinayet zanlısı Veysel A. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından Selahattin Güngör'ün cenazesi otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Zanlı Veysel A.'nın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

1-2.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.