Kaymakam Fatih Kurt’tan 10 Kasım Mesajı

Kaymakam  Fatih Kurt’tan 10 Kasım Mesajı
Yunak Kaymakamı Fatih Kurt Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan Ulu Önder Atatürk’ü, ölümsüzlüğe uğurladığımız günün 82. Yıldönümü nedeni ile mesaj yayımladı.

Yunak Kaymakamı Fatih Kurt Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan Ulu Önder Atatürk’ü, ölümsüzlüğe uğurladığımız günün 82. Yıldönümü nedeni ile mesaj yayımladı.

 

 Kaymakam Kurt Mesajında şu ifadelere yer verdi: Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan Ulu Önder Atatürk’ü, ölümsüzlüğe uğurladığımız günün 82. yıldönümünde minnet ve şükranla anıyoruz. Türk Milleti’nin bağrından çıkardığı Atatürk, son nefesine kadar milletimizin her alanda yücelmesi için çaba göstermiş, ileri görüşlülüğü, eserleri, barışçı kimliği ve evrensel düşünce yapısı onu dünyanın saygın liderlerinden biri haline getirmiştir.

        Ulu Önder Atatürk, kurtuluş savaşı ile Türk Milletinin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamış, Cumhuriyet ile de Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açmıştır.

        Bugün 10 Kasım bizler için, Atatürk’ü fikirleriyle, idealleriyle anma ve Cumhuriyetin değerlerini koruyarak ebediyete kadar yaşatma kararlılığını gösterme günüdür.  Cumhuriyetimizin kazanımlarını korumak, kollamak ve yeni nesillere aktararak sonsuza kadar yaşatmak en önemli görevimiz olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, istiklal mücadelemizin tüm şehit ve gazilerini bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.