Kayseri'de hentbol takımını taşıyan midibüsün devrilmesi

Kayseri'de hentbol takımını taşıyan midibüsün devrilmesi
Kazada hayatını kaybeden sporcular Adıyaman'da toprağa verildi- Adıyaman Belediye Başkanı Kutlu: "Bu iki kardeşimizin acısını yüreğimize gömeceğiz. İsimlerini de Adıyaman'da ömür boyu yaşatacağız. Spor tesislerine isimlerini vereceğiz"

ADIYAMAN (AA) - Hentbol Erkekler 2. Lig takımlarından Adıyaman Belediyespor kafilesini taşıyan midibüsün devrildiği kazada hayatını kaybeden sporcular toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden Ahmet Öztürk (19) ve Ebu Sadık Ünlü (21), Yeni Mezarlık Camisi'nde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından kent mezarlığında, yan yana defnedildi.

Sporcuların aileleri cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olamadı.

Cenazeye, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, kamu kurum müdürleri, sporcuların yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sporculardan Ebu Sadık Ünlü'nün Adıyaman Üniversitesinde Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümünde okuduğu öğrenildi.

- "Sporcularımızın isimlerini spor tesislerine vereceğiz"

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, acılarının büyük olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Kazada yaralanan oyuncularımız ile diğer personelimiz ayakta tedavi gördü. 3 sporcumuz ise gece hastanede müşahade altıda kaldı. Onar da tedavilerinin ardından Adıyaman'a dönecekler. Bu iki kardeşimizin acısını yüreğimize gömeceğiz. İsimlerini de Adıyaman'a ömür boyu yaşatacağız. Spor tesislerine isimlerini vereceğiz."

Göksun'dan Pınarbaşı istikametine seyreden İsmail Üçkardeş yönetimindeki Hentbol Erkekler 2. Lig takımlarından Adıyaman Belediyespor kafilesini taşıyan 02 LC 387 plakalı midibüsün Pınarbaşı-Sarız karayolu Ayranlık Mahallesi mevkisinde kontrolden çıkarak devrildiği kazada yaralanan oyunculardan Ebu Sadık Ünlü olay yerinde, Ahmet Öztürk ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.