Kayseri'de, Kutlu Doğum Haftası etkinliği

Kayseri'de, Kutlu Doğum Haftası etkinliği
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Peygamber Sevdalıları Platformu Kayseri Koordinatörlüğü tarafından, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Kurşunlu...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Peygamber Sevdalıları Platformu Kayseri Koordinatörlüğü tarafından, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Kurşunlu otoparkında gerçekleştirilen etkinliğe, çok sayıda vatandaş katıldı.

Hunat Camisi imam hatibi Abdullah İslam'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte, mevlit ve ilahiler okundu.

Miraç Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ataözü, burada yaptığı konuşmada, tevhid ve vahdetin Müslümanların imanının bir sonucu olduğunu söyledi.

21. yüzyılın en büyük problemlerinden birinin Müslümanlar arasındaki ayrılık olduğunu ifade eden Ataözü, "Ben Müslümanım' diyen birinin bu ayrılığa dur demesi inancının bir sonucudur. Ancak, tevhid ve vahdetin egemen kılınmasında, Müslümanların rol model olarak görecekleri insanlar vardır, yani peygamberler vardır. Öyleyse başta Hazreti Muhammed olmak üzere yeryüzüne gönderilen 124 bin peygamberin anlaşılması ve neden gönderildiklerinin bilinmesi esastır." diye konuştu.

Ataözü'nün konuşmasının ardından, Abdullah İslam dua etti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.