Kayseri'de trafik kazası: 1 ölü, 6 yaralı

Kayseri'de trafik kazası: 1 ölü, 6 yaralı
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yolcu otobüsünün halk otobüsüne çarpması sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Kazayı izlemek için yolun karşısına geçmeye...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yolcu otobüsünün halk otobüsüne çarpması sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Kazayı izlemek için yolun karşısına geçmeye çalışan yaya da otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul'dan Malatya'ya istikametine giden İbrahim Türkcan (54) idaresindeki 46 LV 200 plakalı yolcu otobüsü, Mimarsinan kavşağında durakta yolcu alan Yüksel Kenan (27) yönetimindeki 38 AB 141 plakalı halk otobüsüne arkadan çarptı.

Kazada, yolcu otobüsünün muavini Muhammed Dilbaz (29) hayatını kaybetti. Yaralanan 5 kişi, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bu arada, kazayı izlemek için yolun karşısına geçmeye çalışan Kanip Söylemez'e ise başka bir otomobil çarptı. Ağır yaralanan Söylemez, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.