Kayseri'deki Trafik Kazası

Kayseri'deki Trafik Kazası
Kazada yaşamını yitiren 4 kişiden baba-oğulun cenazesi, Nevşehir'de defnedildi

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde Kurban Bayramı'nın 4. günü meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişiden baba-oğulun cenazesi, Nevşehir'de toprağa verildi.

Karahalka Mahallesi yakınlarındaki kazada yaşamını yitiren Yusuf Erden (45) ve Melikşah Üniversitesi Hukuk Fakültesi birinci sınıf öğrencisi oğlu Mustafa Erden'in (20) cenazesi, Nevşehir Alibey Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Kaldırım Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze törenine, Erden'in yakınları ve arkadaşları ile Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Mat ve öğretim üyeleri de katıldı.

Mat, Erden'in hazırlık eğitiminin ardından bu yıl birinci sınıfa geçtiğini söyledi. Üniversite olarak üzgün olduklarını ifade eden Mat, "Genç, çalışkan ve başarılı bir öğrencimizdi. Onu böyle bir trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Üniversitesi olarak üzüntümüz, acımız büyük. Aynı şekilde ailesinin fertlerini de bu elim kazada kaybetmesi üzüntümüzü bir kat daha arttırdı" diye konuştu.

Üniversite öğrencisi Salih Kıyak ise Erden'in neşe dolu bir insan olduğunu belirterek, "En son geçen hafta, Malatya'ya gitmeden önce görüşmüştük. Üniversitede arkadaşları olarak yıkıldık. Buraya kadar inanmak istememiştik" dedi.

Bu arada, kazada yaşamını yitiren Sultan (46) ve Tuğba Erden'in (24) cenazesinin ise dün Malatya Şehir Mezarlığında toprağa verildiği, yaralı kurtulan ve ailenin hayatta kalan tek ferdi olan Zeynep Erdem'in (10) tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Yusuf Erden'in kullandığı 38 DA 544 plakalı otomobil, Karahalka Mahallesi yakınlarında devrilmişti. Kazada, sürücü Erden ile eşi Sultan, kızı Tuğba ve oğlu Mustafa Erden hayatını kaybetmiş, Zeynep Erden ise yaralanmıştı. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.