Kazandığı proje ödülünü şehit ailesine bağışladı

Kazandığı proje ödülünü şehit ailesine bağışladı
Erzurum'da bir veteriner, kazandığı para ödülünü İzmir'deki terör saldırısında şehit olan polis memuru Sekin'in ailesine bağışladı

ERZURUM (AA) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca düzenlenen "Tarıma Değer Katanlar" etkinliği çerçevesinde ödül layık görülen veteriner Pelin Ayça Demir, ödülünü İzmir Adliyesi önündeki terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in ailesine bağışladı.

Erzurum İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca "Tarıma Değer Katanlar" etkinliği düzenledi.

Etkinliğe, Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) destekli, köylerdeki kadın çiftçilerin eğitilmesine yönelik projesiyle katılan veteriner Demir, para ödülüne layık görüldü.

Demir, kazandığı para ödülünü İzmir Adliyesi önündeki terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin’in ailesine bağışladı.

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu da ödül kazanan Demir'i makamında kabul ederek bu anlamlı hareketi dolayısıyla kendisini kutladı.

Azizoğlu, yaptığı açıklamada, ülkedeki terör eylemleri bitene kadar mücadele etmeye devam edeceklerini belirterek "Biz, bir ve beraber oldukça hiçbir güç ve hiçbir terör örgütü bize zarar veremez. Yapmış olduğunuz bu anlamlı bağıştan dolayı teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.