Kent Plaza’dan Gazeteciler Günü Yemeği

Kent Plaza’dan Gazeteciler Günü Yemeği
Kent Plaza Alışveriş ve Yaşam Merkezi Yönetim Kurulu Ekibi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile Kent Plaza’da yemek düzenledi.

Kent Plaza Mağazasında gerçekleştirilen programa Kent Plaza Müdürü Funda Olgun ile Halkla İlişkiler Sorumlusu Hasan Harmankaya ve Kiralamadan        sorumlu Bilge Gürpınar katıldı. Programda konuşan Halkla İlişkiler Sorumlusu Hasan Harmankaya “Konya’nın en büyük ilçesi Selçuklu’daki Kent Plaza Alışveriş ve Yaşam Merkezinin kapılarını 16 Kasım 2012’de coşkuyla vatandaşlarımıza açtık. Mevlana şehri olan Konya’ya yeni bir yaşam tarzı kazandırmayı amaçladık. Kent Plaza Alışveriş ve Yaşam Merkezi Konya’nın uluslararası tek alışveriş merkezidir. Her yıl daha farklı çalışmalar yaparak başarımıza başarı katmayı hedefleyip bu yönde ilerliyoruz. Bu kapsamda bize destek veren basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutluyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Umahan Öz

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.