Ketenli Derneği yardımlarda hız kesmiyor

Ketenli Derneği yardımlarda hız kesmiyor
Seydişehir Ketenli Derneği yardım kampanyası sonunda topladığı yardım malzemelerini Suriye’nin El-Bab- Akhtarin Bölgesi’ndeki ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Ketenli Derneği Suriye’nin El-Bab - Akhtarin bölgesindeki ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklara yardım elini uzattı.

Konya’da yaptığı kampanyalar ile ihtiyaç sahiplerinin gönüllerine taht kuran Seydişehir Ketenli Derneği, 45 günlük bir sürede yaptığı yardım kampanyası sonunda topladığı yardım malzemelerini, Başkan Mehmet Kacaroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Suriye’nin El-Bab- Akhtarin Bölgesi’ne bizzat giderek, o bölgedeki ihtiyaç sahibi ailelere, kişilere ve çocuklara dağıttı.

ketenli-dernegi1.jpg

Ketenli Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu, Suriye için gerçekleştirdikleri yardım kampanyası hakkında şu bilgileri aktardı: “ 45 günlük bir süre içerisinde Ketenli Derneği olarak Seydişehir ve Konya’daki işadamları ve hayırseverlerin bizlere dağıtılmak üzere ilettiği 1450 Adet Battaniye,750 Adet Sünger ,800 Adet Gıda Kolisi,250 Koli Çocuk Bezi, 52 Ton Kömür 200 Çift Kışlık Ayakkabı , 200 Adet Kışlık Yetişkin Elbise 100 Adet Kışlık Çocuk elbisesinden oluşan 6 tır yardım malzemesi yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Suriye’nin El-Bab bölgesine giderek dağıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ketenli Derneği Konya, Seydişehir ve her yerde adı ve bahsi geçen bir dernek haline gelmiştir bundan sonra dernek her yerde ciddi anlamda faaliyet yürütmeye devam edecektir. Yaklaşık 4,5 yıldır Derneğimizi buralara getire bilmek için başta yönetim kurulumuzla, Gönüllülerimizle ve tabi en önemlisi tüm Hemşerileriyle tek yumruk olmanın mutluğu içerisindeyiz."

ketenli-dernegi-5.jpg

Nisan 2023 Yılında 2.Dönemin sonuna geleceklerini ve 6 yılı tamamlayacaklarını dile getiren Başkan Mehmet Kacaroğlu , “Artık bu bayrağı yeni yüzlere taze kanlara verme zamanının geldiğini kanısındayız.. 2023’e kadar asla durmak yok görev süresince özellikle Derneğimizin yardım faaliyetleri anlamında ayrıca Sosyal ve Kültürel anlamda Konya’da ilk 3 derneğe girmeyi hedeflediklerini dile getirdi Organizasyona katkıda bulunan Esnaflarımıza ve Tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz. Allah yaptıkları yardımları kabul etsin” dedi.

ketenli-dernegi-7-1.jpg

Ketenli Derneği tarafından gönderilen 6 tır yardım malzemesi bölgedeki ihtiyaç sahiplerine dağıtılırken, bölgede yardım sevinç le karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.