Kılca: Berat Gecemiz mübarek olsun

Kılca: Berat Gecemiz mübarek olsun
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Berat Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Af ve merhamet vesilesi bu mübarek geceye bir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşadıklarının altını çizen Başkan Hasan Kılca, “Yüklerimizden arınmış gönüllerle ve berat etmiş olarak Ramazan Ayına girebilmeyi Yüce Allah’tan diliyor; tüm İslam aleminin Berat Gecesi’ni tebrik ediyorum” dedi.

“Berat”ın en derin anlamıyla bağışlanma olduğunu vurgulayan Başkan Hasan Kılca’nın Berat Gecesi mesajı şu şekilde: “İnancımızda çok önemli bir yeri bulunan bu geceler, kulluk bilinciyle Rabbimizin sonsuz af ve mağfiretine sığındığımız, insanlığın huzuru için ellerimizi semaya kaldırdığımız ve rahmet ile merhamet sahibine içtenlikle yöneldiğimiz özel zamanlardır. Bizleri böylesine mübarek bir geceye bir kez daha eriştiren, önümüzü aydınlatan gecenin nimetleriyle buluşturan Cenab-ı Hakk’a ne kadar şükretsek azdır. İlahi rahmetin yeryüzüne indiği, On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ın müjdecisi Berat Gecesi, manevi duygularımızın doruğa ulaştığı, her birimiz için tefekkür ve bir yenilenme gecesidir. Af ve mağfiretimizin vesilesi Berat Gecesi, insanlık için tertemiz ve yeni bir sayfadır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta aziz milletimiz olmak üzere tüm İslâm âleminin Berat Gecesi’ni en kalbi duygularımla tebrik ediyor; bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, insanlığın huzuruna, kalplerimizin sükûnuna, hayrımıza ve kurtuluşumuza vesile olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.