Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ:- "Bu sözler Kılıçdaroğlu'nun kendi iç çirkinliğinin dışa vurması olarak kayıtlara geçmiştir"- "Hezimetleri ve söylemleri ile Türk siyasi tarihinin en başarısız parti lideri olarak tarihe geçen Kılıçdaroğlu'nun kendi

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile ilgili sözlerine ilişkin, "Bu sözler Kılıçdaroğlu'nun kendi iç çirkinliğinin dışa vurması olarak kayıtlara geçmiştir" ifadesini kullandı.

Özdağ, yaptığı yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, partisinin grup toplantısındaki konuşmasında Bakan Ramazanoğlu'na yönelik çirkin hakaretlerde bulunmasını şiddetle kınadığını belirti.

Kılıçdaroğlu'nun kullandığı çirkin sözleri kendisine havale ettiğini ifade eden Özdağ, "Hazreti Mevlana'nın, 'Testinin içinde ne varsa dışına da o sızar' sözlerini hatırlatmak istiyorum. Bu sözler Kılıçdaroğlu'nun kendi iç çirkinliğinin dışa vurması olarak kayıtlara geçmiştir. Bu çirkin sözlere ilişkin söylenecek tek söz, üslub-i beyan ayniyle insandır. Bu vukuat Kılıçdaroğlu ve kafadarlarının işlediği ilk kusur değildir, ben şahsen son olacağı kanaatini de taşımamaktayım" değerlendirmesinde bulundu.

Özdağ, Kılıçdaroğlu'nun, suçta şahsiliğin esas olduğunu unutmaması gerektiğine vurgu yaparak, şunları kaydetti:

"İnsanlar işledikleri suçlardan kendileri sorumludurlar. Sayın Bakanın bu hususta kabahati yoktur, kendisi gerekli tepkiyi hem bakanlığı hem bayan olması hem de bir anne olması sebebiyle zaten vermiştir. Sayın Bakan bu konudaki duruşunu 'sıfır tolerans' sözleri ile göstermiş, suçluların en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini ve kendisinin de takipçisi olacağını ifade etmiştir.

Hezimetleri ve söylemleri ile Türk siyasi tarihinin en başarısız parti lideri olarak tarihe geçen Kılıçdaroğlu'nun kendisinin de bu sözlerini ilerleyen yıllarda utançla hatırlayacağını düşünmekteyim. Bu açıklamaların Kılıçdaroğlu'nun ailesindeki kadınları ve CHP mensubu tüm kadınları da rahatsız ettiğini tahmin ediyorum. Bu sebeple CHP liderini Sayın Bakandan ve tüm kadınlardan özür dilemeye davet ediyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.