Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu:- "Bu sözlerin sahibinin biraz olsun yüzü kızarıyor ise başta Sayın Bakanımız değerli Hanımefendi olmak üzere tüm kadınlarımızdan ve milletimizden derhal özür dilemelidir"

ANKARA (AA) - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine ilişkin, "Bu sözlerin sahibinin biraz olsun yüzü kızarıyor ise başta Sayın Bakanımız değerli Hanımefendi olmak üzere tüm kadınlarımızdan ve milletimizden derhal özür dilemelidir." değerlendirmesinde bulundu.

Müezzinoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısındaki konuşmaların, her şeyden önce insan hakları adına utanç verici olduğunu belirtti.

Bakan Müezzinoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Meclisimiz ve siyasetimizin saygınlığı adına, demokrasimizin sağlığı adına, kadın haklarımız adına ve her şeyden önce insan hakları adına böylesi utanç verici bir durumla karşı karşıya olmaktan gerçekten de büyük üzüntü duyuyorum. CHP'yi temsil eden bu şahsiyetin, insan onurunu ayaklar altına alan bu hezeyanları karşısında, başta CHP'li kadın milletvekilleri olmak üzere kadın haklarına sahip çıkma iddiasında olanlar sessiz ve tepkisiz kalır ise bu iğrenç yaklaşıma da ortak olmuş sayılırlar. Bu sözlerin sahibinin biraz olsun yüzü kızarıyor ise başta Sayın Bakanımız değerli Hanımefendi olmak üzere tüm kadınlarımızdan ve milletimizden derhal özür dilemelidir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.