Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri
Eski MHP Milletvekili Akşener: - "Kadınlara yönelik çok dikkatli ve saygılı bir dilin kullanılması gerekiyor"

GAZİANTEP (AA) - Eski MHP Milletvekili Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözlerine ilişkin, kadınlara yönelik çok dikkatli ve saygılı bir dilin kullanılmasını istedi.

Akşener, Kilis'te düzenlenen bazı programlara katılmak üzere geldiği Gaziantep Havalimanı'nda gazetecilere açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Merkezi'nce kapatılan parti teşkilatlarına destek olmak amacıyla Kilis'te bulunacağını belirten Akşener, Kilis'te genel merkezin tavrına itirazlarını dile getireceklerini ve il örgütlerinin yanında olduklarını göstereceklerini bildirdi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu hakkındaki sözlerinin hatırlatılması üzerine Akşener, şöyle dedi:

"Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını izlemedim, gazete ve sosyal medyada konuşulanları biliyorum. Ben kategorik olarak kadınların ayrımcılığına, ötekileştirilmesine ve küçümsenmesine karşı duran bir insanım. Öte yandan, kadınların cinsiyeti üzerinden tanımlanması da kabullenilemez. Tekrar söylüyorum, Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını izlemedim, yazılanlar üzerinden konuşmak zorundayım; kadınlara yönelik çok dikkatli ve saygılı bir dilin kullanılması gerekiyor."

Açıklamalarının ardından Akşener, beraberindeki partililerle Kilis'e hareket etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.