Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri
Türkiye Romanlar Konfederasyonu Kadın Kolları Başkanı Çabuk:- "Bu tür söylemler aslında kadına yönelik şiddetin tezahürüdür"

DÜZCE (AA) - Türkiye Romanlar Konfederasyonu Kadın Kolları Başkanı Sibel Gün Çabuk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözlerine ilişkin, "Bu tür söylemler aslında kadına yönelik şiddetin tezahürüdür." dedi.

Çabuk, yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, Bakan Ramazanoğlu hakkındaki sözleri kınayarak bu sözleri duyan her kadının bunu, kendisine yapılmış bir hakaret olarak algıladığını ve üzüldüğünü vurguladı.

Sibel Gün Çabuk sözlerini şöyle sürdürdü:

"Unutmasınlar ki kadınlar bu ülkenin geleceğidir. Bu tür söylemler aslında kadına yönelik şiddetin tezahürüdür. Annelerimize, kızlarımıza ve kadınlarımıza yapılan her türlü şiddete karşıyız. Hangi kadın olursa olsun dili, dini ve etnik kökeni ne olursa olsun kadına yapılan şiddetin her zaman karşısında olacağız. Daha düzgün üsluplu konuşmak herkese yakışır."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.