Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş: "Ben Sayın Kılıçdaroğlu televizyona çıktığında kapatmak zorunda kalıyorum, küçük oğlum görmesin diye, çünkü ahlak seviyesi yerlerde"-"Ben CHP ve MHP'nin gençliğine sesleniyorum, hep beraber oturalım yeni Ana

AMASYA (AA) - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözleriyle ilgili, "Ben Sayın Kılıçdaroğlu televizyona çıktığında kapatmak zorunda kalıyorum, küçük oğlum görmesin diye, çünkü ahlak seviyesi yerlerde." dedi.

Ecertaş, çeşitli programlara katılmak için geldiği Amasya'da, Şehzadeler Gezi Yolu'nda basın açıklaması düzenledi.

Yeni Anayasa çalışmalarıyla ilgili her ilde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Ecertaş, şunları kaydetti:

"Biz gençlik kolları olarak 82 Anayasası'nı vesayet anayasası olarak görüyoruz ve bu anayasaya tepkiliyiz. Biz bu anayasanın değişmesiyle alakalı yıllardır partimizin dile getirdiği söylemi destekliyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Biz gençler olarak yeni anayasayı tartışmak istiyoruz. Biz istiyoruz ki başka partiden arkadaşlar gelsin 'bizim de şu önerimiz var' desin tartışalım. Ben CHP ve MHP' nin gençliğine sesleniyorum, hep beraber oturalım yeni anayasaya nasıl etki edebiliriz ve nasıl şekillendirebiliriz bunu tartışalım, bu tarihi fırsatı kaçırmayalım."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözlerine tepki gösteren Ecertaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben Sayın Kılıçdaroğlu televizyona çıktığında kapatmak zorunda kalıyorum, küçük oğlum görmesin diye, çünkü ahlak seviyesi yerlerde. Biz gençler mecliste büyükler nasıl siyaset yapıyorsa onları göreceğiz ve kendimizi ona göre geliştireceğiz. Biz dün akşam 'ahlaksız Kılıçdaroğlu' demek zorunda kaldık, özür dileyene kadar Kılıçdaroğlu kelimesini ahlaksızlıkla beraber anacağız. Siyasetin dilini yerlere indirmiş durumda. Ben CHP'nin gençliğine sesleniyorum, CHP'nin içindeki kız kardeşlerimize sesleniyorum genel başkanınıza siz bir şey söyleyin. Gençlere örnek olması gereken bir siyasi parti liderinin seviyesizce tutumuna biz daha fazla katlanamayacağız."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.