Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri
AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Ekinci:- "Karar alma mekanizmalarında ve siyasette daha çok kadın olmalı' iddiasında bulunanların, siyasetin tam da merkezinde yer alan bir kadına yönelik sözleri kendi riyakarlığını bir kez daha gözler önüne sermiştir

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci ve kadın kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Ekinci, Susamışlar Konağında yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında tüm kadınları aşağılayan bir tavırla bir kadına hakaret ettiğini savundu.

Kılıçdaroğlu'nu sözlerinden dolayı kınadıklarını belirten Ekinci, "Karar alma mekanizmalarında ve siyasette daha çok kadın olmalı' iddiasında bulunanların, siyasetin tam da merkezinde yer alan bir kadına yönelik sözleri kendi riyakarlığını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Meydanlarda siyasi etik ve ahlaktan bahsederken kendi ahlak anlayışını ortaya dökmüştür." dedi.

Ekinci, toplumun her kesiminden kadını Kılıçdaoğlu'nun sözlerine tepki göztermeye davet ederek, şunları kaydetti:

"Biliyoruz ki bu toprakların kadınları maruz kaldıkları bu elem verici durumu hiçbir zaman unutmayacaktır. Bizler milletin ferasetine ve vicdanına güveniyoruz. 5 Nisan'da partisinin tarihine kara kara bir leke olarak geçiren CHP Genel Başkanı'na 'sadece özür yetmez' diyoruz. Ahlaksız sözlerinin bedelini, hala karşılarına çıkacak yüzünüz varsa, sağduyu sahibi bu millet size demokratik bir şekilde ödetecektir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.