Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri
AK Parti Mersin İl Kadın Kolları üyeleri, Kılıçdaroğlu'nu protesto etti

MERSİN (AA) - AK Parti Mersin İl Kadın Kolları üyeleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu protesto etti.

İl Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen, AK Parti İl Başkanlığı önünde bir araya gelen üyeler adına yaptığı açıklamada, kadına yönelik cinsiyetçi sözlerinden dolayı Kılıçdaroğlu'nu şiddetle kınadıklarını belirterek, "Anamuhalefet partisinin Genel Başkanı'nın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı'mız Sayın Sema Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği, ahlak ve insaftan yoksun ifadeler, ülke siyasi tarihine kara bir leke olarak geçmiştir." dedi.

Karar alma mekanizmalarında ve siyasette, daha çok kadın olmasını isteyen siyasetçilerin, kabinedeki bir kadına yönelik bu tür sözlerinin riyakarlık göstergesi olduğunu öne süren Bilgen, şöyle konuştu:

"Bizler siyaseti vatana, millete hizmet olarak gören ve millete hizmeti hak yolunda en büyük gaye edinmiş kadınlar olarak, şimdi zaman, hakaretini sahibine iade etme zamanıdır diyoruz. Başta CHP'li hemcinslerimiz olmak üzere toplumun her kesiminden kadını bu çirkin ve asla kabul edilemez hadiseye tepki göstermeye davet ediyoruz. Biliyoruz ki bu toprakların kadınları, maruz kaldıkları bu elem verici durumu hiçbir zaman unutmayacaktır. Bizler, milletin ferasetine ve vicdanına güveniyoruz. 5 Nisan 2016 tarihini partisinin tarihine kara bir leke olarak geçiren CHP Genel Başkanı'na, 'sadece özür yetmez' diyoruz. Ahlaksız sözlerinizin bedelini, hala karşılarına çıkacak yüzünüz varsa sağduyu sahibi bu millet, size demokratik bir şekilde ödetecektir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.