Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri
AK Parti Tire İlçe Kadın Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun, Bakan Ramazanoğlu’na yönelik sözlerini kınadı

İZMİR (AA) - AK Parti Tire İlçe Kadın Kolları üyesi bir grup kadın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözlerini kınadı.

AK Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu ve kadın kolları başkanı Mehri Nisa Ünalan ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen AK Partili kadınlar, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki gösterdi.

Grup adına basın açıklamasını yapan AK Parti Tire İlçe Kadın Kolları Başkanı Mehri Nisa Ünalan, Kılıçdaroğlu'nun ifadelerinin ahlak dışı olduğunu ve Türk siyaset tarihine "kara bir leke" olarak geçtiğini savundu.

Ünalan, Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na ve tüm kadınlara TBMM çatısı altında hakaret ettiğini belirterek, "Kadına karşı cinsiyetçi ve karanlık zihniyetinin ürünü olan sözlerinden dolayı, ana muhalefet partisi genel başkanını bir kez daha şiddetle kınıyoruz" dedi.

Kadınları CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki vermesi gerektiğini vurgulayan Ünalan, şunları kaydetti:

"Biliyoruz ki bu toprakların kadınları maruz kaldıkları bu elem verici durumu hiçbir zaman unutmayacaktır. Bizler, milletin ferasetine ve vicdanına güveniyoruz. İzmir halkına, İzmir kadınına, cumhuriyet kadınına sesleniyorum. Sizlerin oylarıyla, İzmirlilerin oylarıyla bugün o koltukta oturan Kılıçdaroğlu’nu kınamaya davet ediyorum. Özellikle İzmir kadın sivil toplum örgütlerini ve İzmir’in önde gelen sivil toplum örgütlerinin kadın başkanlarını, tarafsızca, kadına yapılan bu saygısızlığa karşı tepkilerini göstermelerini ivedilikle bekliyorum. Atatürk’ün kemikleri sızlıyordur. Bizler bugün burada AK Parti Tire İlçe Kadın Kolları olarak, Kılıçdaroğlu'na ‘Edep Ya Hû’ diyoruz. Bu saygısız kişiyi İzmir’de istemiyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.