Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Kadın Kolları İl Başkanı Nurgül Doğmuş ile kadın kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Kadın Kolları İl Başkanı Nurgül Doğmuş ile kadın kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Doğmuş, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin siyasi ahlak ve insafa uymadığını söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun sözlerini kınayan Doğmuş, şöyle konuştu:

"Kılıçdaroğlu’nun sarf ettiği ahlak ve insaftan yoksun ifadeleri ülke siyasi tarihine kara bir olarak geçti. Milli egemenliğin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin çatısı altında tüm kadınları aşağılayan bir tavırla ana muhalefet partisi genel başkanı bir kadına hakaret etti. Kadına karşı cinsiyetçi ve karanlık zihniyetin ürünü olan sözlerinden dolayı, ana muhalefet partisi genel başkanını bir kez daha şiddetle kınıyoruz. Karar alma mekanizmalarında ve siyasette daha çok kadın olmalı iddialarında bulunanların, siyasetin tam merkezinde yer alan bir kadına yönelik sözlerinin kendi riyakarlığını bir kere daha gözler önüne serdi. Meydanlarda siyasi ahlak ve etikten bahsederken, kendi ahlak anlayışını ortaya dökmüştür. Şimdi 'zaman hakaretini sahibine iade etme zamanıdır' diyoruz. Başta CHP’li hemcinslerimiz olmak üzere, toplumun her kesiminden kadını bu çirkin ve asla kabul edilemez hadiseye tepki göstermeye çağırıyoruz. Biliyoruz ki bu toprakların kadınları maruz kaldıkları bu elem verici durumu hiçbir zaman unutmayacaktır. Milletimizin ferasetine vicdanına güveniyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.