Kilolarını atınca yeniden evlendiler

Kilolarını atınca yeniden evlendiler
Bursa'da aşırı kiloları sebebiyle geçimsizlik yaşayıp boşanan çift, bir yılda 125 kilo verip yeniden dünya evine girdiler.

Bihter Cihay ve Vahdet Altun  4 yıl önce severek evlendiler. Her şey çok güzel gidiyordu. Mutluluktan sarhoş gibiydiler. Zaman ilerledikçe sinsi bir düşman girdi aralarına, fark edemediler. Her ikisi de obur olmuştu. Hazır yemekler, tatlılar, aralarda ayak üstü atıştırmalar... Hayatları yemek ve uyku olmuştu. 3 yıl içinde aşırı kilo aldılar.  İki büyük boy pizzayı yedikten sonra son dilim için kavga ediyorlardı. Geçimsizlik başlamıştı, çözümü boşanmada buldular. Ayrıldıklarında Bihter 115, eşi de 168 kiloya ulaşmıştı. Birbirlerinden habersizce diyet yaptılar ve tüp mide ameliyatı oldular. 31 yaşındaki Bihter Cihay 60 kiloya düştü. 32 yaşındaki Vahdet 168 kilodan 98 kiloya indi. Sürekli açlık hissinden kurtulmuşlardı. Yeniden doğmuş gibiydiler. Bir yıl sonra tesadüfen karşılaştılar, hala birbirini seviyorlardı ve ikinci bir evliliğe imza attılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.