Kına gecesinde kanlı kavga! Ölü ve yaralılar var

Kına gecesinde kanlı kavga! Ölü ve yaralılar var
Kahramanmaraş'ta kına gecesinde çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada ağır yaralanan 4 kişiden biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ksna.jpg

Kahramanmaraş'ta edinilen bilgilere göre olay, Elbistan ilçesi Hasankendi Mahallesi'nde dün meydana geldi. Mahallede gerçekleştirilen kına merasimi sırasında henüz bilinmeyen bir nedenle taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine silah ve bıçaklar kullanıldı. Olayda 2 kişi silahla, 2 kişi ise bıçakla yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastanelere sevk edildi. Kavgada ağır yaralanan Sedat Can, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralılar S.C., İ.A. ve A.B.'nin hastanelerdeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili jandarma ekiplerinin incelemesi sürüyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.