Kiraz Altın’da kazanan talihliler belli oldu

Kiraz Altın’da kazanan talihliler belli oldu
Her ay düzenli kampanyalar yaparak müşterilerine değer katmayı hedefleyen Kiraz Altın’da, Mayıs ayı çekilişinin kazanan talihlileri sosyal medya hesabı üzerinden yapılan canlı yayın ile belli oldu.

2005 yılında İlyas Kiraz tarafından kurulan Kiraz Altın, aile şirketi olarak 2. Kuşak temsilcileri Hacer Kiraz Çalmaz ve İzzet Kiraz ile Tevfikiye Caddesi’nde hizmet vermeye devam ediyor. Her ay düzenli olarak kampanya yaptıklarını belirten Kiraz Altın Firma Sahibi İzzet Kiraz, “Ramazan ayının son günleri itibariyle 17 günlük tam kapanma süreci geçti. Bu sebepten dolayı nisan ayı çekilişimizi mayıs ayında da geçerli kıldık. Nisan-Mayıs ayı için mağazamızdan 1000 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerimiz, bir çekiliş hakkı kazanıyordu. Sosyal medya hesabımız üzerinden çekilişimizi gerçekleştirdik. Kazanan talihlerimiz; Baget Yüzük; Asil : Mustafa Kara - Yedek : Ayten Yıldız, Beştaş Yüzük; Asil : Zehra Bingöl - Yedek : Fadime Mutlu, Tektaş Yüzük; Asil : Ayten Yıldız - Yedek : Lütfü Topbaş ve Kol Saati; Asil : Şerife Küçükbağcı - Yedek : Emine Tosun Yelez olmuştur. Asil olarak sonuçlanan talihlilerimiz ile 1 hafta boyunca iletişim kurulamaması halinde, yedek olarak belirlenen talihliler ile iletişime geçilecek. Bu kampanyaları devam ettirerek müşterilerimize değer katmayı hedefliyoruz. Ayrıca biran önce hayatın normale dönmesini arzu ediyoruz. Herkesin daha huzurlu ve güzel bir yaşam geçirmesini diliyoruz. Bu süreç zincirleme bağlı. Siz para kazanırsanız başka sektörde kazanır. Bu bağlamda bütün ekonominin düzelmesini arzu ediyoruz” diye konuştu. (Yiğit Berkay Çopur)

izzet-kiraz.jpg

dsc-1538.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum