Kırıkkale Belediyesinden halk günü

Kırıkkale Belediyesinden halk günü
Başkan Saygılı, etkinlikte vatandaşlarla buluşarak sorunlarını dinledi, taleplerini aldı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, halk gününde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi.

Belediye binasındaki halk gününe katılan Saygılı, kentte yürütülen projeler hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Saygılı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, halk günü uygulamasının 100'üncüsünü düzenlediklerini söyledi. Saygılı, uygulamayla vatandaşlarla iç içe olduklarını ve onlardan hiç kopmadıklarını belirtti.

Göreve geldikleri ilk andan itibaren halkla iç içe olduklarını kaydeden Mehmet Saygılı, "Her hafta perşembe günleri halk günü düzenliyoruz. Vatandaşların isteklerini ve sorunlarını birinci ağızdan dinliyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri burada anında değerlendiriliyor. Etkinliğimiz artık tüm Kırıkkale'de bilinir hale geldi. Vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve isteklerini alıyoruz. Talep ve isteklere elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz. Etkinliğimize katılan başta mahalle muhtarlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Mahalle muhtarları, Başkan Saygılı'ya başarılı çalışmalarından dolayı çiçek verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.