Kırılan ve devrilen ağaçlara anında müdahale

Kırılan ve devrilen ağaçlara anında müdahale
Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri yoğun kar yağışı sebebiyle kırılan ve devrilen ağaçlara müdahale etti.

Beyşehir ilçe genelinde etkisini gösteren yoğun kar yağış nedeniyle parklarda ve mezarlık çevresindeki ağaçlara belediye ekiplerince anında müdahale edildi.

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yoğun kar yağışı dolayısıyla devrilen ve kırılan ağaçlar için çalışma başlatıldı. Ekipler ilçe merkezde ulaşıma engel olacak yerleri önceliğe alarak yıkılan ve kırılan ağaçları kaldırıyor. Ayrıca ekipler, devrilen ağaçlara müdahale ederken hem de kötü ve kırılmak üzere durumda olan ağaçlar için temizlik çalışmalarına başladı.

kirilan-4.jpg

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Ağaçlara büyük önem veriyoruz. Kar yağışından hemen sonra çalışmalarımıza başladık. Özellikle çamların yaprakları kışında kaldığı için bu ağaçlarda kırılmalar daha çok yaşanıyor. Karlar çamın üzerinde olduğu için ağırlık yapınca da ağacın dalları daha fazla bu yükü taşıyamadığı için ince dallar kırılıyor. Tehlike bulunan ağaçların tümünde kontrollü bir biçim de bakımlarını gerçekleştiriyoruz” dedi.

kirilan-5.jpg

kirilan-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.