Kırklareli'deki terör operasyonu

Kırklareli'deki terör operasyonu
Adliyeye sevk edilen 7 kişiden 2'si tutuklandı

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'de terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 7 kişiden 2'si tutuklandı.

Kırklareli Jandarma Komutanlığında işlemleri tamamlanan Ş.G, A.G, L.G, D.G, Ö.G, S.G. ve O.G. hastanede doktor raporu alındıktan sonra adliyeye gönderildi.

Cumhuriyet savcılığındaki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden O.G. ve Ö.G. ''terör örgütüne üye olmak'', ''mühimmat ve yasak yayın bulundurmak" suçlarından tutuklandı. Diğer 5 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kırklareli Jandarma Komutanlığı ekiplerince dün Düzorman köyündeki bir çiftlik evine düzenlenen operasyonda, sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptıkları iddia edilen 7 kişi yakalanmış, çitlik evinde 3 ruhsatsız silah, çok sayıda mermi, bazı örgütsel dokümanlar ele geçirilmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.