Kırşehir boks takımı şampiyon oldu

Kırşehir boks takımı şampiyon oldu
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü boks takımının, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Boks Turnuvası'nda takım halinde...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü boks takımının, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Boks Turnuvası'nda takım halinde şampiyonluğu elde ettiği belirtildi.

İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Boks Federasyonu tarafından Ankara Şefik Tetik Spor Salonunda düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Boks Turnuvası'na 10 ilden 201 sporcunun katıldığı ifade edildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü boks takımı 20 sporcu ile katıldığı turnuvada başarılı sonuçlar alarak hepimizin göğsünü kabartı. Sporcularımız turnuvada, 4 birincilik, 3 ikincilik ve 4 üçüncülük dereceleri elde etti. Takım halinde de birinci olan boks takımımız şampiyonluk kupasını Kırşehir'e getirdi. Uzun ve yorucu antrenmanların ardın gelen başarıda sporcularımız İl Müdürlüğü antrenörümüz Reşit Şahin'in büyük emeği vardır."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.