Kırşehir'de 40 yeni proje hayata geçirilecek

Kırşehir'de 40 yeni proje hayata geçirilecek
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentte uygulamayı planladıkları 40 yeni projenin hazırlık aşamasının devam ettiğini belirtti.Bahçeci,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentte uygulamayı planladıkları 40 yeni projenin hazırlık aşamasının devam ettiğini belirtti.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, 7,5 yıldır Kırşehir'e hizmet verdiğini ifade ederek, 2009 yılından itibaren 81 projeyi halkla birlikte hayata geçirdiklerini, 2014 yılındaki yerel seçimlerde yapmayı planladıkları 40 projeyi tanıtım kitapçıklarında duyurduklarını hatırlattı.

Bu sürede 469 milyon liralık yatırımı kente kazandırdıklarını anlatan Bahçeci, "Kırşehir tarihi, köklü geçmişi ve bilgi birikimi olan bir şehir. Medeniyetimizin tohumlarını atıldığı bir şehir. Bu güzel şehrimizi geleceğe hazırlamak, içinde yaşayan herkesin mutluluğunu en güzel şekilde sağlamak, şehrimizi geleceğe çağdaş normlar içinde hazırlamak ve aynı zamanda geçmiş değerlerimizi de gün yüzüne çıkartarak gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak en büyük hedefimiz oldu." ifadelerini kullandı.

Kırşehir için hazırladıkları yeni projelerin kısa sürede hayata geçirileceğini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Kırşehir'imizin en önemli projeleri inşallah kısa süre içinde hayata geçecek. 2014'te yola çıkarken sizler için 40 proje kitapçığımızda yer alan bir çok projemizin hazırlık aşaması devam ediyor. Eski sanayi bölgesinde çok güzel planlama yaptık. Arka kısımlarda eski binaların olduğu yerlerde yapacağımız kentsel dönüşümle birlikte modern binaları inşa edeceğiz. Ulu Cami projemizle planetoryum kültür park arası Kırşehir’in en prestijli noktalarından bir tanesi olacak. Şehir Hamamı projemiz ve yine Japon Bahçeci projemiz, Aquapark projemiz ve Kent Parkı'mızın devamı olan Doğa Park projemiz yine Kırşehir'imizin en önemli projeleri olarak inşallah kısa bir süre içinde hayata geçecek."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.