Kitap günlerinde yazarlar öğrencilerle buluşuyor

Kitap günlerinde yazarlar öğrencilerle buluşuyor
Seydişehir Belediyesi 3.Kitap Günleri'nde etkinlikler devam ediyor.

Seydişehir Belediyesi, tarafından bu yıl 3. sü düzenlenen kitap günlerinde yazarlar konferans, imza günü etkinliği ve söyleşilerine devam ediyor.

Kitap günleri kapsamında Ahmet Melih Karauğuz Enis Şanlıoğlu Lisesi, Vural Kaya Seydişehir Anadolu Lisesi, Oratakaraören Şehit Mustafa Tünel Çok Proğramlı Lisesi, Abdulkerim Temizcan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Salih Sedat Ersöz Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.

kitap-gunlerinde-yazarlar-ogrencilerle-bulusuyor-3.jpg

Ayrıca yazarlardan İzzet Eker, Ahmet Melih Karauğuz, Salih Sedat Ersöz, Abdulkerim Temizcan Milli İrade Meydanı'nda imza günü etkinliği düzenledi.

Seydişehir Belediyesi tarafında düzenlenen kitap günlerinin çok büyük bir hizmet olduğunu kaydeden yazarlar Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a göstermiş olduğu ev sahipliği ve ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

kitap-gunlerinde-yazarlar-ogrencilerle-bulusuyor-2.jpg

Seydişehir Belediyesi 3. Kitap Günleri kapsamında birbirinden değerli yazarları Seydişehirlilerle buluşturduklarını ifade eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “bu yıl 3.’sünü düzenlediğimiz kitap günlerimiz festival havasında geçiyor. Öğrencilerimizi ve kitap severlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Bilinçli ve başarılı bir nesil yetiştirmek ve gençlerimize kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacı ile bu konuda üzerimize ne düşerse yapacağız. Kitap günlerimizde bizleri yalnız bırakmayarak kitap günlerimize katılan tüm yazarlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

kitap-gunlerinde-yazarlar-ogrencilerle-bulusuyor-4.jpg

kitap-gunlerinde-yazarlar-ogrencilerle-bulusuyor-9.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.