KIVILCIM İLETİŞİM İFTARDA BULUŞTURDU

KIVILCIM İLETİŞİM İFTARDA BULUŞTURDU
Şehrimizin önemli firmalarından Kıvılcım İletişim, iftarda buluşturdu. Bera Otel’de gerçekleşen iftar programına, Kıvılcım çalışanları, bayiler, Vodafone yetkilileri, teknoloji markaları temsilcileri katıldı.

Şehrimizin önemli firmalarından Kıvılcım İletişim, iftarda buluşturdu. Bera Otel’de gerçekleşen iftar programına, Kıvılcım çalışanları, bayiler, Vodafone yetkilileri, teknoloji markaları temsilcileri katıldı. Kıvılcım İletişim Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Küçük ve Genel Müdür Celaleddin Yıldız, misafirler ile yakından ilgilendi. Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar programlarının kaynaşma adına güzel olduğunun altını çizen Kıvılcım İletişim Genel Müdürü Celaleddin Yıldız, “Kıvılcım İletişim ailesi olarak öncelikle tüm İslam alemin Ramazan ayını tebrik ediyoruz. Her yıl gerçekleştirdiğimiz iftar programlarını bu yıl da gerçekleştirdik” dedi. İftar sonrası katılımcılar da Kıvılcım yöneticilerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.