Kız kardeşini kurşunlardan kurtardı

Kız kardeşini kurşunlardan kurtardı
Suriye'de kurşun yağmurunun ortasından geçerek kızkardeşi olduğu sanılan ufak bir kız çocuğunu kurtaran "kahraman" Suriyeli çocuk, Hollywood yıldızlarını gölgede bıraktı.

Bombalama ve kurşunların gündelik yaşamın bir parçası haline geldiği ülkede, Suriyeli ufak "kahraman"ın yağan mermilere aldırış etmeksizin kızkardeşini kurtarma mücadelesi, ülkede yaşanan dramı bir defa daha gözler önüne serdi.

İnternette yayınlanan yaklaşık 1,6 dakikalık videoda, 10 yaşlarındaki bir çocuğun, ufak kızı kurtarmak için kurşun yağmurları arasından korkusuzca geçtiği görülüyor. Suriyeli ufak "kahraman"ın, bir kaç kez yere düştüğü görülen video, kurşunlardan korunmak için bir vasıtanın altına saklanan ufak kızı olduğu yerden çıkarıp mermilerden sağ salim kurtarmasıyla nihai buluyor. 

Suriyeli aktivistlerin, rejimin saldırıları sırasında çekildiğini ileri sürdüğü görüntülerin tam olarak nerede ve ne vakit çekildiği bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.