Kızı ve Damadı 38 Gündür Kayıp

Kızı ve Damadı 38 Gündür Kayıp
Konya'da 47 yaşındaki İlyas Demircan, kızı 17 yaşındaki Büşra Münevver Demircan'ın, haziran ayında aynı yaştaki M.E. ile kaçtığını, daha sonra iki aile anlaşarak düğün yapıp, gençleri dini nikahla evlendirdiklerini söyledi.

Konya'da 47 yaşındaki İlyas Demircan, kızı 17 yaşındaki Büşra Münevver Demircan'ın, haziran ayında aynı yaştaki M.E. ile kaçtığını, daha sonra iki aile anlaşarak düğün yapıp, gençleri dini nikahla evlendirdiklerini söyledi. Ancak kızı ve damadının 38 gündür kayıp olduğunu öne süren Demircan, özellikle kızının hayatından endişe ettiğini belirtti.

Lokantalarda aşçılık yapan 2 çocuk babası İlyas Demircan, kızı Büşra Münevver Demircan'ın bir markette çalıştığı sırada, aynı işyerinde çalışan M.E. ile gönül ilişkisine girdiğini, geneç 18 haziran'da da birlikta kaçtıklarını anlattı. İlyas Demircan şöyle konuştu:

"Yaptığım araştırmada kızımın, kaçıran M.E.'nin babası Haydar E.'nin evinde olduğunu öğrendim. Sonra gittim kızımı aldım. Kızım M.E. ile evlenmek istedi. Ben de onu kırmadım. İki aile olarak anlaştık evlenmelerine karar verdik. 1 Ağustos günü düğün yaparak dini  nikahla evlendirdik."

DAMADI, BAŞKA KIZ KAÇIRMA OLAYINA KARIŞMIŞ

Kızı evlendikten sonra sürekli görüştüklerini belirten Demircan, kızı ve damadının 26 Ağustos günü kendilerini ziyarete geldiklerini kaydederek, "Birlikte yemek yedik, oturduk. Damadım eve dönecekleri sırada babasını arayıp arabayla almasını istedi. Haydar E. de geldi çocukları eve götürdü. O günden sonra da kızım ve damadım kayıp. Hiç bir şekilde haber alamıyoruz" dedi.

Damadının başka kız kaçırma olaylarına da karıştığını öğrendiğini anlatan Demircan, kızının hayatından endişe ettiğini vurgulayarak, "Devlet büyüklerimden de kızımın bulunması için yardım istiyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.