Kızılay Meram Şubesi, ihtiyaç sahiplerinin yanında

Kızılay Meram Şubesi, ihtiyaç sahiplerinin yanında
Kızılay Meram Şubesi Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerinin yanında olacak.

Türk Kızılay, Ramazan geleneğini bu yıl da sürdürüyor. Türk Kızılay Genel Merkezi’nin “Az Çok Demeden Paylaşan Tüm Kalplere Hilal Olsun” sloganıyla başlattığı Ramazan kampanyasını yürüten Kızılay Meram Şubesi de Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerinin yanında olacak.

Yardım projeleriyle ihtiyacı olana el uzatan Türk Kızılay’ın bu yıl da ihtiyaç sahiplerini unutmadığını vurgulayan Kızılay Meram Şube Başkanı Mustafa Aydın, “Kızılay, her yıl olduğu gibi bu yıl da ülke genelinde ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatarak, 8 milyon kişiye ulaşmayı hedefliyor. Biz de Meram Şubesi olarak, kapı kapı dolaşıp, bölgemizde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmak ve onların yüzünü güldürmek için çalışacağız. Bu yıl eğitim yardımı, nakdi yardım, gıda kolisi, iyilik sofrası yardımlarımızla ihtiyaç sahiplerimizin zor durumda yanlarında olmak için çabalayacağız. Bağışçılarımızın da desteği ile bu rakamların katlanacağına inanıyorum. Bize destek vermek isteyen vatandaşlarımız aşevimize yapacakları en az 25 TL’lik yemek bedeli ile iyilik soframızı genişletebilir, 250 TL karşılığındaki gıda kolileri ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olabilirler. Bağışçılarımız ayrıca nakdi yardımlar ve eğitim yardımlarıyla da ihtiyaç sahiplerine destek olabilirler” dedi.

kizilay-meram-3.jpeg

Nakit temelli yardımlarla ailelere belirledikleri ihtiyaçları arasında tercih yapma imkânı sağladıklarını ifade eden Aydın, Kızılay’ın yürüttüğü yardım çalışmalarına ilişkin tüm detayların www.kizilay.org.tr adresinden görülebileceğini söyledi.

kizilay-meram-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.