Kocaeli'de silah zoruyla senet imzalatıldığı iddiası

Kocaeli'de silah zoruyla senet imzalatıldığı iddiası
KOCAELİ (AA) - Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir vatandaşa silah zoruyla 900 bin liralık senet imzalattıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı. Edinilen...

KOCAELİ (AA) - Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir vatandaşa silah zoruyla 900 bin liralık senet imzalattıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, K.K., Arife B. (37) isimli bir kadın ile Gebze Hacı Halil Mahallesindeki evine gitti.

İkametinden alışveriş yapmak için ayrılan K.K., market dönüşünde evde Arife B.'nin yanında bulunan Hanifi G. (46), Hamit S. (36) ve Suat K. (33), tarafından ellerindeki silahla etkisiz hale getirilerek, İstanbul Kurtköy'deki bir rezidansa götürüldü.

Burada silah zoruyla kendisine 3 adet 300 bin liralık senet imzalatıldığını öne süren K.K., durumu Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirerek şahıslardan şikayetçi oldu.

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği, şikayet üzerine yaptıkları çalışma sonucunda, Arife B.'yi Gebze Aksesapağı Mahallesi’ndeki ikametinde Hanifi G.,Hamit S. ve Suat K.’yı da İstanbul Kurtköy’de yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.