KOMEK’te yeni dönem eğitimleri başladı
Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde yeni dönem, merkez ve ilçelerdeki 70 kurs merkezinde yüz yüze ve uzaktan eğitimlerle başladı. Spor ve yüzme dışında tüm kursların ücretsiz olduğu KOMEK’te 147 farklı branşta Milli Eğitim Bakanlığı onaylı kurslar yeni dönemde yüz yüze eğitime başladı. Yüz yüze eğitimler seyreltilmiş sınıflarda pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştiriliyor.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kurulduğu ilk günden itibaren 474 farklı branşta 1 milyona yakın mezun veren KOMEK ve ASEM’lerin istihdama ve sosyal hayata katkı sağlaması yönüyle Konya için büyük önem taşıdığını ifade ederek, “Yeni dönemin tüm kursiyerlerimiz, eğitmenlerimiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.
UZAKTAN EĞİTİMDE İLK KEZ AÇILAN BRANŞLAR
KOMEK’te yeni dönemde ayrıca; Adobe Eğitimi, Revit ile Modelleme, Cimatron İle Kalıp Hazırlama, Temel Seviye Kumanda ve PLC Eğitimi, Ambalaj Tasarımı, Eğitmen Atölyesi-Algoritma, Mesleki İngilizce (Dış Ticaret), Ebeveynlerde Öfke Kontrolü, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Bulunan Bireylerin Ailelerine Yönelik Destek Eğitimi, Stres ve Stresle Başa Çıkma, Görme Engelli Öğrenciler İçin Diksiyon Eğitimi, Etkili İletişim Stratejileri ve Beden Dili Eğitimi, Araştırma Yöntem Teknikler (Tez Yazımı), Öğrenme Stratejileri, Vantroloğ Eğitimi gibi ilk defa açılan branşlar da yine çevrimiçi olarak eğitim veriliyor.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.