Kon Tv'de Yeni Yayın Dönemi Başlıyor

Kon Tv'de Yeni Yayın Dönemi Başlıyor
Konya merkezli bir dünya kanalı olmayı hedefleyen Kon TV’nin, 44'üncü yayın döneminde yeniliklerini, aylar süren bir çalışmanın ürünü olarak izleyicisinin beğenisine sunduğu...

Konya merkezli bir dünya kanalı olmayı hedefleyen Kon TV’nin, 44'üncü yayın döneminde yeniliklerini, aylar süren bir çalışmanın ürünü olarak izleyicisinin beğenisine sunduğu bildirildi. 

Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, Kon TV ekranının, 10 Ekim’den itibaren önemli oranda değişeceği belirtildi.

Bahar-yaz yayın dönemi ve Ramazan yayın döneminde olduğu gibi, sonbahar-kış yayın döneminde de başarılı bir performans sergilemek için büyük çaba harcandığı vurgulanan açıklamada şunlar kaydedildi:  

“Kon TV, 10 Ekim’de başlayıp Haziran 2015’e kadar devam edecek olan 44’üncü yayın döneminde, yüzlerce kanal arasında farklılığını ortaya koyacak. Çocukları ve gençleri korumak, Türk aile yapısına uygun yayın yapmak gibi önemli bir misyonu yerine getirmeye devam edecek. Günün 24 saati ailecek izlenebilen yayınlar üretmek için çaba harcayan Kon TV, tecrübeli kadrolarla yeni yayın döneminde hissedilir değişiklikler yapacak. Yayın içeriğinin yüzde 70’inden fazlasını kendisi üreten Kon TV, hem ekran yüzlerinde hem de program yapısında ciddi değişim gerçekleştirecek. Devam eden ve büyük ilgi gören programların yanı sıra “Ekmek Parası” , “Stüdyo KonyaFm”, “Şehir Meclisi” , “Turizm Rehberi” ve “Yeni Sözler” ilk kez izleyiciyle buluşacak. Ayrıca yeni dönemde dizi ve sinema kuşağı da ekranlarda yer bulacak.”  

Açıklamada, Konya merkezli bir dünya kanalı olma hedefine kararlı adımlarla yürüyen Kon TV’nin, 44’üncü yeni yayın dönemiyle bulunduğu noktadan daha ileriyi hedeflediği ifade edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.