KONİAD’dan Pekyatırmacı’ya ziyaret

KONİAD’dan Pekyatırmacı’ya ziyaret
KONİAD, Pekyatırmacı'yı ziyaret etti. Ticari görüşmeler planlandı ve Afrika ülkelerinde ticaret meselesi konuşuldu.

KONİAD Genel Başkanı Mustafa Balta ve yönetim kurulu üyeleri, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Konya Organize Sanayisi ve buna bağlı olarak gelişme gösteren Konya hakkında görüşme sağlandı.

Konya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KONİAD) Genel Başkanı Mustafa Balta ve beraberindeki heyet, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı makamında ziyaret etti. Görüşmede büyüme gösteren Konya Organize Sanayisi (KOS), gelişmekte olan Konya’nın ve esnafın güncel sorunları hakkında konuşuldu. Görüşmede Konya esnafının sorunları ve dükkân kiraları gibi konular ele alınırken geçen hafta sonu yapılan büyükelçilerin KONİAD ziyareti sonrasında Başkan Pekyatırmacı KONİAD üyelerine gelişmekte olan Afrika ülkeleri ile yapılacak ticaret hakkında da görüşlerini belirtti. KONİAD ailesi önümüzdeki günlerde Ankara’da yapacağı Senegal ve Hindistan büyükelçi ziyaretleri ile ticari görüşmeleri hızlandıracak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.