KONSİAD’dan KGC’ye ziyaret

KONSİAD’dan KGC’ye ziyaret
Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONSİAD) Genel Başkanı Kemal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri Konya Gazeteciler Cemiyeti’ni (KGC) ziyaret etti.

Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONSİAD) Genel Başkanı Kemal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri Konya Gazeteciler Cemiyeti’ni (KGC) ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette bu yıl 6.sı düzenlenecek Konya Tanıtım Günleri konuşuldu. Ziyarete dair açıklamalarda bulunan Çelik, “Geçtiğimiz yıl salgın nedeniyle gerçekleştiremediğimiz bu organizasyonu bu yıl coşku ile yapmayı planlıyoruz. İstanbul Yenikapı’da 23-26 tarihleri arasında yapılacak Konya Tanıtım Günleri ile Konya’nın bir hoşgörü şehri olduğunu ve kadim bir kültüre sahip olduğunu vatandaşlarımıza göstermiş, tanıtmış ve hatırlatmış olacağız. Konya Tanıtım Günleri’ne tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Ayrıca bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaret ile Konya Gazeteciler Cemiyeti’ni de etkinliğimize davet ettik. Bu özel buluşmayı iple çekiyoruz” diye konuştu. Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Erhan Dargeçit ise, 6. Konya Tanıtım Günleri’nin artık gelenekselleştiğini ve Konya’nın tanıtımı açısından önemine vurgu yaparak, gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

konsiad-1.jpg

konsiad-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.