Merak edenler için konteynerlerin iç görüntüsü

Merak edenler için konteynerlerin iç görüntüsü
Konteynerler; oturma odasından mutfağına, duş kabininden wc'sine kadar bir ailenin geçici olarak yaşamını idame ettirecek mini bir daireyi andırıyor.

Depremin ilk anından itibaren depremin en çok vurduğu kentlerden biri olan Hatay için, ilçe belediyeleriyle birlikte seferber olan Konya Büyükşehir Belediyesi; Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası ve Selçuklu, Meram ve Karatay belediyeleriyle, "Konya Konteyner Kenti"ni kurma çalışmalarını sürdürüyor. Konteynerler alana peyderpey yerleştiriliyor.

kntynr-kent-4.jpg

kntynr-kent-5.jpg

MİNİ BİR DAİRE

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, merak edenler için konteynerlerin iç görüntülerini paylaştı.

Konteynerler; oturma odasından mutfağına, duş kabininden wc'sine kadar, bir ailenin geçici olarak yaşamını idame ettirecek mini bir daireyi andırıyor.

Konteynerler depremzede ailelere; çekyat, ısıtıcı, mini buzdolabı, şofben, masa, ocak, tencere, tabak, temizlik malzemeleri, yastık, yorgan gibi temel ihtiyaç malzemeleriyle kullanıma hazır olarak teslim ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.