KONTİMDER üyeleri kahvaltıda buluştu

KONTİMDER üyeleri kahvaltıda buluştu
KONTİMDER üyeleri kaynaşma toplantısı, sektör temsilcilerinin katılımı ile SOBE Sosyal Tesislerinde kahvaltı programı ile gerçekleşti.

KONTİMDER üyeleri kaynaşma toplantısı, sektör temsilcilerinin katılımı ile SOBE Sosyal Tesislerinde kahvaltı programı ile gerçekleşti. Üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleşen kahvaltı programına Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, KOMÜT Başkanı Adem Bulut, Konya İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı S. Kamil Akın, Konya İçmimarlar Odası Başkanı İsmail Malçok, Konya Elektrik Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Özkan Keskin, Konya Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Öncü katıldı.
KONTİMDER Başkanı Mehmet Yenikaynak, derneğin 2015 yılından bu yana birlikten güç doğar ilkesiyle yedi yıldır faaliyet gösterdiğini belirterek, geçen 3 dönemdeki başarılı çalışmalarından dolayı yönetim ve denetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

kontimder-1.jpg

ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI

Yeni dönemde hedefler doğrultusunda çalışmalara devam edeceklerini vurgulayan Mehmet Yenikaynak, “Sektörümüzün yaşadığı ortak sorunlara çözüm üretmek için uğraşacağız. Bilgi aktarım toplantıları, eğitim, yeni projeler, sosyal sorumluluk ve üyelerimize fayda sağlayacak çalışmalarımız artarak devam edecek. Amacımız, sektörümüze ve dolayısıyla ülke ekonomisine katkı sağlamak” dedi.

YOĞUN İŞ POTANSİYELİ OLUŞTURACAK

Geçmiş dönemde yaşanan pandemi ve Rusya Ukrayna savaşı gibi etkenler inşaat sektörünü olumsuz etkilediğine dikkat çeken Mehmet Yenikaynak, Türkiye’deki mevcut konut arzının talebi karşılayamamasının önümüzdeki dönemde yoğun iş potansiyeli oluşturacağını söyledi. Mehmet Yenikaynak şöyle konuştu: “Tabi ki ekonomik istikrar bu gelişmelerde önemli rol oynayacaktır. Sektörümüzün önünü açacak yeni uygulamaların hayata geçmesini bekliyoruz. KONTİMDER olarak sektörel işbirliği, güç birliği, sivil toplum kuruluşlarına üye olanların aidiyet kültürünün gelişmesi, ortak aklın avantajlarını hep beraber paylaşarak toplumsal ve ekonomik getiri sağlamak istiyoruz. Bugün bizimle birlikte olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum.”

Program sektör temsilcileri ve geçmiş dönem yönetim kurulu plaket töreni ile sona erdi.

kontimder-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.