KONTİMDER’den SOBE’ye tam destek hep destek

KONTİMDER’den SOBE’ye tam destek hep destek
Türkiye’nin en kapsamlı otizm merkezi olan Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı (SOBE) merkezini ziyaret eden KONTİMDER Yönetim Kurulu Üyeleri, çok önemli bir hizmete imza atan SOBE’ye destek çağrısı yaptılar.

Türkiye’nin en kapsamlı otizm merkezi olan Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı (SOBE) merkezini ziyaret eden KONTİMDER Yönetim Kurulu Üyeleri, çok önemli bir hizmete imza atan SOBE’ye destek çağrısı yaptılar.

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) Yönetim Kurulu Üyeleri, Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı (SOBE) merkezini ziyaret ederek, eğitim çalışmaları hakkından kurum uzmanlarından bilgi aldı.

KONTİMDER adına ziyarete ilişkin açıklama yapan KONTİMDER Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Polat, SOBE’nin Türkiye en büyük ve en kapsamlı otizm merkezi olduğunu belirterek, SOBE’nin başarılı çalışmaları ile Türkiye’ye ve dünyaya model olduğunu söyledi.

turkiyenin-2-001.jpg

SOBE’nin yurtdışında birçok ülkeye de danışmanlık yaptığını vurgulayan KONTİMDER Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Polat, SOBE’ye destek olunması çağrısında bulunarak, “ Derneğimizin yönetim kurulu üyeler ile yaptığımız ziyarette, SOBE’nin çalışmaları hakkında bilgi aldık. Hem tesis hem de yapılan çalışmalardan çok etkilendik. Tesisin daha da büyüyeceğini ve yurtdışında birçok ülkeye danışmanlık yaptıklarını öğrendik. Emeği geçenleri kutluyoruz. Tüm üyelerimizi ve halkımızı SOBE’ye destek olmaya davet ediyoruz. Çünkü yapacağınız bağışlarla siz de otizmli çocukların eğitimine destek, yarınlarına umut olabilirsiniz. Destekleriniz için SOBE yazıp 3523'e gönderebilir, 10₺ bağışta bulunabilirsiniz. Ayrıca sobe.org.tr adresinden online bağış yapabilirsiniz.” dedi.

turkiyenin-1-001.jpg

Otizmli bireylerin erken tanı ve tedavilerinin yapılmasını sağlamak amacıyla kurulan SOBE Vakfı’nın 2017 yılında hippoterapi, hidroterapi ve salon sporları, 2018 yılında ise özel eğitim alanında faaliyetlerine başladığını hatırlatan Mustafa Polat, SOBE’nin şu anda 21 bin metrekare alana sahip, 7 bin 500 metrekaresi kapalı alan olmak üzere Türkiye’nin en kapsamlı otizm merkezi olduğunu söyledi. Başarılı çalışmalar sergileyen SOBE’ye destek çağrısını yineleyen KONTİMDER Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Polat, “Konya’da SOBE’nin başarıları bizi gururlandırıyor. İş dünyası olarak desteğimizi artırmalıyız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.