Konu güzellikse adres Balance

Konu güzellikse adres Balance
 Muhabir
2018 yılından bu yana kendi iş yerinde faaliyet gösteren Nur Boşnak, “Balance Hair & Make Up Studio olarak kadınların güzellik adına ihtiyaç duyduğu her alanda en iyi hizmeti sunuyoruz” dedi

2018 yılından bu yana kendi iş yerinde faaliyet gösteren Nur Boşnak, alanında uzman ekibiyle Konya’da bayan kuaförü ve güzellik denince akla gelen ilk isimlerden biri oldu. Boşnak, “Balance Hair & Make Up Studio olarak kadınların güzellik adına ihtiyaç duyduğu her alanda en iyi hizmeti sunuyoruz” dedi

Aldığı eğitimler, bayan kuaförlüğü ve güzellik merkezlerinde çalışarak edindiği tecrübeler ile 2018 yılında ilk iş yerini açan Nur Boşnak, işine olan tutkusuyla dikkat çekiyor. Tecrübesini süreklilik arz eden eğitimlerle harmanlayan Nur Boşnak, hizmet çıtasını sürekli en üst seviyeye çıkarabilmeye gayret ediyor.

whatsapp-image-2024-02-15-at-17-38-21.jpg

2018 yılında Konya Adliyesi yakınlarında açtığı iş yerini 2021 yılında pandemiyle birlikte kapattığını, pandemi sürecini ise mesleki eğitimlerle verimli bir şekilde değerlendirdiğini dile getiren Balance Hair & Make Up Studio Sahibi Nur Boşnak, “2021 yılında yaşanan pandemi döneminde Adliye civarındaki ilk iş yerimi kapattım. 2023 yılında ise burayı hizmete açtım. Aradaki 2 yıllık dönemde mesleğimi geliştirmek için Ankara’da eğitimler aldım. Ankara’da aldığım eğitimler mesleki anlamda bana daha çok şey kattı. Yaptığım işin hakkını vermeye çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

4.jpg

5.jpg

GÜZELLİK ADINA ARADIĞINIZ

HER HİZMETİ BULABİLİRSİNİZ

İşletmesinde 17 kişiye hizmet verdiğini dile getiren Nur Boşnak, “İstisnai durumlar haricinde sadece bayanlara hizmet veriyorum. İstisnai durum da saçı uzun olan damat adayları olabiliyor. Lazer epilasyon, kalıcı makyaj, ipek kirpik, protez tırnak, manikür, pedikür gibi bir kadının güzellik adına ihtiyaç duyduğu her şey burada mevcut. İşletmemizde erkek personel de bulunuyor. Ama aynı zamanda bizim tesettür bölümümüz de var” dedi.

1014-3.jpg

101418.jpg

ÖNCE HİZMET, SONRA

MEMNUNİYET, EN SON PARA

Günümüzde bayan kuaförlerinin sayısının hızlı bir şekilde arttığını, bu çokluk içerisinde ise kaliteli hizmet verenlerin kıymetinin daha iyi anlaşıldığını dile getiren Nur Boşnak, “Bizi diğerlerinden farklı kılan şey, hiçbir zaman müşterime para odaklı bakmamam. Biz en iyi ürünü kullanarak müşterimizi memnun edelim. Gerekirse daha az para kazanalım ama müşterimiz buraya geldikten sonra memnuniyetsiz bir şekilde ayrılmasın. Bu konuda çok iddialıyım. Personelime de her zaman şunu söylerim, en iyi malzemelerle en iyi hizmeti sunalım. Sürekli kendimizle yarışalım ki en iyi olabilelim. Çünkü açıkçası insanlar buraya biraz da terapi için geliyor. Yoksa kimse saçımla sürekli oynayayım, kaşımı gözümü sürekli değiştireyim diye düşünmez. O nedenle buraya gelen kişiyi memnun ve mutlu etmeden göndermek gibi bir lüksümüz olamaz. Memnuniyet oluşturmak, mutluluk etmek ve gülen yüzlerle müşterilerimizin buradan ayrılmasını sağlamak bizim kırmızı çizgimizdir. Aksi halde bir güzellik merkezini işletmenin de bir amacı yoktur” diye konuştu.

img-0138.jpg

EN

img-9398.jpg

BÜYÜK HAYALİM GÜZELLİK AKADEMİSİ KURMAK

İşini severek yaptığını, işini seven insanların karşılaştıkları zorluklarla da daha dirençli bir şekilde mücadele ettiğini sonunda ise başarıya ulaştığını kaydeden Nur Boşnak, “Mesleğimle ilgili en önemli kaygım ve en hassasiyet gösterdiğim nokta en iyi olabilmek. Konya’da şubeler açıyım, her yerde olayım gibi bir düşüncem hiçbir zaman olmadı. İleride bir şube açacaksam da bu Konya dışında bir yer olmalı, Türkiye genelinde farklı illere yayılabilmeliyim.

Şubeleşmek ve daha fazla noktada hizmet vermekten ziyade tek merkezde en iyisi olmak, parmakla işaret edilmek, kulaktan kulağa yayılmak gibi bir hedefim var. En büyük hayalim ise bir güzellik akademisi kurmak. Öğrencileri bu alanda yetiştirmek istiyorum” dedi.

img-9588.jpg

İNSANİ İLİŞKİLERİ VE UZUN SÜRELİ

DOSTLUKLARI ÖNEMSİYORUM

Müşterilerini birer dost, çalışanlarını birer arkadaş gibi gördüğünü kaydeden Nur Boşnak, “İşletmemizde insani ilişkileri de çok önemsiyoruz. Yani müşterilerimiz bizim için ne kadar kıymetliyse burada çalışan ekip arkadaşlarımız da aynı ölçekte kıymetlidir. Yani her şeyden önce iyi bir birey olmak için çaba harcıyoruz. Bir çırağımızın da en iyi ustamızın da insan olarak gözümüzdeki değeri aynı. O manada burada bir müşterimizin yanında işiyle ilgili bir hatasından dolayı bir çırağımız hiçbir şekilde azarlanamaz, küçük düşürülemez. Varsa bir hatası veya eksiği onu müşterilerimizin olmadığı zamanlarda ekip içerisinde yaptığımız toplantılarda dile getiriyor, hatasını gösteriyor ve doğru olanı izah ederek öğretmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

EN HASSAS OLDUĞUMUZ KONU TEMİZLİK

Temizlik, hijyen ve sterilizasyon konusunun işletmesindeki en hassas konulardan biri olduğuna işaret eden Nur Boşnak, bu konudaki hassasiyetini ise, “Kullandığımız malzemeleri sterilize etmeden bir başka müşterimizde kullanmıyoruz. Tek kullanımlık olanı mümkünse onu tercih ediyoruz. Her gününün sonunda zaten iş yerimizi ve burada kullandığımız tüm malzemeleri temizliğin de ötesinde dezenfekte etmeden asla buradan ayrılmıyoruz” cümleleriyle açıkladı.

2024’ÜN TRENDİ SOFT VE SADE MAKYAJ

“Günün şartları ve trendleri ile birlikte müşterilerimizin bizden talep ve beklentileri doğrultusunda yaptığımız iş şekilleniyor, moda unsuru da buna dahil olunca özellikle makyajda birçok model ve değişken ortaya çıkabiliyor” diyen Nur Boşnak, “Mesela önceden çekik göz makyajlara ilgi yoğunken şimdilerde bu daha smoki tarzına dönmeye başladı. Gelinlerimiz eskiden çok yoğun ve koyu makyajlar istiyordu. Simsiyah kaşlar, simsiyah gözler isteyenler oluyordu. Şimdilerde daha soft, daha pembe ve daha sade makyajlar tercih ediliyor. Yani özellikle 2024 yılını makyajda sadeleşme yılı olarak görebiliriz. Saçta da eskiden çok büyük topuzlar yapılır, çiçekler oturtulurdu. Şimdi gelinlerimiz bu tür saç modellerinin yerine daha sade ve daha şık görünen modelleri tercih ediyor.

Hedef kitlemiz her ne kadar kadın olsa da zaman zaman saçı uzun olan damat adaylarına da hizmet veriyoruz. Saçı uzun olanlara erkek kuaförleri onların bekledikleri ölçekte hizmet veremeyebiliyorlar. Tabi uzun saçta bayan kuaförleri daha çok tecrübeli. Fön çektirmek veya topuz yaptırmak isteyenler bizi de tercih edebiliyor” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-02-15-at-17-35-36.jpeg

İYİ MALZEME YETMİYOR,

İŞİ İYİ BİLMEK GEREKİYOR

Son sözlerini ayıran Balance Hair & Make Up Studio Sahibi Nur Boşnak, “Bizim ekibimiz hakikaten çok profesyonel. Hepsinin kendi içinde belli başlı uzmanlık alanları var. Yukarıda bahsettiğim kaliteli hizmeti sunabilmenin en önemli sacayaklarından biri de bu zaten. Her ne kadar en kaliteli malzemeyi kullanıyor olsanız da alanında yetkin, uzmanlaşmış birinin eline geçmeyen o malzeme uygulama aşamasında hiç olabiliyor. Bizi öne çıkaran, daha dikkat çekici kılan da zaten ekibimizin kalitesi. Kaliteli ürün uzman kişinin elinde mükemmel bir sonuç ortaya çıkarabiliyor” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.