Konut yapmaya devam edeceğiz

Konut yapmaya devam edeceğiz
Konut üretimi anlamında yaptığı projelerle Konya’nın güvenini kazanan Adem Bulut İnşaat, son dönemlerde ürettiği ticari alanlarla da sanayideki ihtiyaca karşılık veriyor.

Konut üretimi anlamında yaptığı projelerle Konya’nın güvenini kazanan Adem Bulut İnşaat, son dönemlerde ürettiği ticari alanlarla da sanayideki ihtiyaca karşılık veriyor. Adem Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Bulut, Konya’nın konut ihtiyacını karşılayabilmek için konut yapmaya devam edeceklerini belirtti.

25 yıldır inşaat sektöründe başarılı işlere imza atan Adem Bulut İnşaat, konut ve ticari alan üretimi ile Konya’nın ihtiyacına karşılık vermeye devam ediyor. Konut anlamında yürüttükleri faaliyetlerinden bahseden Adem Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Bulut, “25 yıldır inşaat sektörünün içerisindeyiz. Hep de konut ve ticari alanlar ürettik. Bundan da her zaman gurur duyduk ve mutlu olduk. Biz her zaman da geldiğimiz yeri unutan bir firma değiliz. Son bir yıldır belediyenin çıkarmış olduğu arsa ihalelerine girerek Vatan Sanayi, Aslım Caddesi’ne cephe ve Aksaray Yolu’na yakın 3 sanayi arsası aldık. Bunların tamamında da 500 metrekare 1000 metrekare fabrika üreteceğimiz sanayi siteleri. Pandemi döneminde sanayide artan iş hacminden dolayı sanayi sitelerinin de ihtiyaç olduğunu gördük. Buraları da aynı konut mantığında yap-sat sistemi ile gidiyoruz. Bunun yanında temelimizin konut olduğunu ve konuttan çıkamayacağımızı da gördük. Müşterilerimizin devamlı konut ihtiyacı oluyor. Bizim altyapıda yetiştirdiğimiz elemanlarımızın çoğu da konutla uğraştığı için, biz bu anlamda konuta devam ediyor. Bu, sayısal anlamda konuttaki eski hızlılığımız yok. Fakat kısmi olarak konuta devam ediyoruz” diye konuştu.

adem-bulut.jpg

KONUT YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Konut projeleri hakkında bilgi veren Bulut, “Yazır Bölgesi’nde villa projemiz var. Sancak Bölgesi’nde 2+1 ve 3+1 niteliğinde oluşan 52 dairelik bir projemiz var. Buradaki amaç da kendi şirketimizin devamlılığını sağlamak. Bir diğeri ise Konya’daki konut ihtiyacına kısmen de olsa karşılık vermek. Biz bu minvalde çalışarak sorumluluğumuz var diyoruz. Ben bu işi öğrendim, belli bir noktaya geldim, kenara çekileceğim diyemiyorum. Sonuçta bizlerin üretmesi gerekiyor. Bizim tedarik anlamında alt tabanda çalışan binlerce firmalarımız var. Bir çivi ya da vida bile olsa o çivinin buraya gelene kadar ciddi anlamda tedarik zinciri ile karşı karşıyayız. Konut yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ticari-2.jpg

SANAYİ ALANINA YENİ BİR BAKIŞ GETİRECEĞİZ

Ticari alanlardaki süreç hakkında değerlendirmelerde bulunan Bulut, “Yaklaşık 1 yıl önce başladığımız ticari alan üretiminde şuan teslim etme aşamasına gelmiş 30 fabrika alanımız var. 55 tane fabrika alanı olan Zümer Sanayi Sitesi var. Orada da temel atmaya başladık. Temmuz-Ağustos gibi yapımına başlamayı planladığımız Zümer 2 Sanayi Sitesi projemiz var. Orası biraz daha merkezi bir yerde. Oralarda satışlarımız ve hareketler güzel. Ben sanayiden biraz daha ümitliyim. Sanayi belli bir süre sonra durabilir. Yap-sat olarak sanayi alanına yeni bir bakış getireceğiz. Kalitemizle bunu da hissettirdik” ifadelerini kullandı.

konut-2.jpg

PROJE, KOMÜT’ÜN AYNASI OLACAK

Tapu Tescil arsasının ihalesine girerek satın aldıklarını kaydeden Bulut, “KOMÜT üyelerimizi iş ve isim adı altında aynı çatı altında birleştirmek, KOMÜT’ün değerini yükseltmek, ve anlayışı değiştirmek. Bir de oraya bizden sonra gelecek başkanlar için KOMÜT binası yapmak amacındaydık. Hızlı bir şekilde de üyelerimizi doldurduk. Bizim orada 120 dairelik bir proje var. Hepsini 5+1 yaparak biraz daha nitelikli ve lüks bir konut yapıyoruz. Proje 6 kattan oluşuyor. Projeyi bitirdik, şuan belediyeye giriyoruz. Nasip olursa oranında tapusunu yakın zamanda alacağız. KOMÜT’ün ilerleyen zamanlarda sanayi arsası alabileceğinin ışığını verdik. Yapılacak bir projede bunun içinde KOMÜT’te olmalı denmeli. Biz duyuyoruz ki sektörün dışındakiler kooperatif kuruyor. Bu proje KOMÜT’ün aynası olacak. Konya’ya hizmet anlamında KOMÜT’ün devam etmesini istiyorum” diyerek sözlerine son verdi.

ticari.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.