Konya amatörde nefes kesen maçlar

Konya amatörde nefes kesen maçlar
Konya 2. amatör küme maçları birbirinden iddialı, birbirinden gollü maçlar oynanırken, 3 grupta oynanan karşılaşmalar ilginç sonuçlara sahne oldu.

LİDER KAYBETMEDİ

Profesyonel liglerin sonuna yaklaşılırken, amatör küme maçlarında da oldukça çekişmeli karşılaşmalar oynanıyor. Konya’da 3 grupta oynanan 2. amatör küme maçları oldukça çekişmeli geçerken, bol gole sahne oluyor. A grubunda İçeri Çumra Belediyespor’un liderliği sürerken, lider haftayı hükmen kazandığı Hadimspor maçıyla geçti. Liderin takipçisi Alibeyhüyüğü Gençliği Konya Dirilişspor’u 2-1 ile geçerken, diğer karşılaşmada Beyşehir Gölspor, İhsaniye Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup etti. İçeri Çumra Belediyespor 24 puanla liderliğini sürdürürken, Alibeyhüyüğü Gençliği de 20 puanla 2. sırada yer buldu.

ZİRVE YARIŞI KIZIŞTI

B grubunda zirve karıştı. Liderliğin sürekli el değiştirdiği B grubunda Yeniceoba Gençliği, Karabağ Gençlikspor’u 3-2 mağlup ederken, Ömeranlı Tavşançalıspor, zirveyi puan farkıyla kaptı. Lider BAY geçtiği haftada yerini korurken, diğer iki karşılaşmada Yıldırımspor, Maliyespor’u 7-1, Cihanbeyli Sağlıkspor da Karacadağ Belediyespor’u 4-2 mağlup etti. Grupta Ömeranlı Tavşançalıspor 25 puanla liderlik koltuğunda otururken, Karabağ Gençlikspor ise 22 puanla lideri takip ediyor.

GOL SAĞANAĞI

C grubunda birbirinden gollü maçlar oynanırken, takımlar arasındaki dengesizlik göze çarpıyor. Lider Hilalspor, Seyranspor deplasmanında 3-12’lik bir skora imza atarken, 8 maçta 36 gole ulaştı. Grupta en çok golü 42 golle Anadolu Kartalspor atarken, lideri takibini de sürdürdü. Kartalspor bu haftayı da gollü bir galibiyetle kapatırken, Altuntaşspor deplasmanında 0-13’lük galibiyetle güldü. Grubun diğer maçını Akşehir Gençlikspor hükmen Çeltikspor karşısında kazanırken, Hilalspor haftayı 20 puanla lider kapattı. Çeltikspor’un ihraç edildiği grupta Anadolu Kartalspor da 19 puanla 2. sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.