Konya Büyükşehir 100 yeni personel alacak! İşte başvuru şartları

Konya Büyükşehir 100 yeni personel alacak! İşte başvuru şartları
 Editör
Konya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Şehir Hizmetleri A.Ş. 100 yeni personel alacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi iştiraki Konya Şehir Hizmetleri A.Ş. ulaşım filosundaki ihtiyacı karşılamak amacıyla 100 otobüs şoförü alımı yapacağını duyurdu. Adayların başvurularını 1 Ağustos 2025 - 14 Ağustos 2025 tarihleri arasında sadece online sistem üzerinden yapmaları gerekiyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru yapacak adayların bazı özel şartları taşıması gerekiyor. Buna göre, adayların en az ilkokul mezunu olması, 24 ile 45 yaş arasında bulunması ve Konya’nın merkez ilçeleri olan Selçuklu, Karatay veya Meram’da ikamet etmesi şartı aranıyor. Ayrıca D sınıfı (yeni tip) sürücü belgesine sahip olunması gerekiyor. Bunun yanı sıra SRC-1 ya da SRC-2 belgelerinden en az birine ve geçerli psikoteknik değerlendirme raporuna sahip olunması da başvuru için gerekli koşullar arasında. Adayların sağlık durumunun şoförlük yapmaya elverişli olması ve daha önce ehliyetlerine alkol veya uyuşturucu nedeniyle işlem yapılmamış olması da önemli kriterler arasında yer alıyor.

TIKLA- BAŞVUR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.